Fasadrenovering i Malmö med omnejd

Har du tänkt på att i de flesta städer är husens fasader tillverkade i tegel eller puts? Ofta är detta ett material som är relativt underhållsfritt, vilket innebär att det är perfekt för stora byggnader. De flesta lägenhetshusen har fasad i tegel eller puts, men oavsett hur beständigt och underhållsfritt ett material än är kommer det ändå en tid för renovering eller ombyggnation.

Gamla samhällen har ofta äldre husfasader och för att hålla dessa fräscha och moderna eller renovera efter exempelvis en brand kan man behöva anlita någon som hjälper till. Bor du exempelvis i Skåne och behöver fasadrenovering i Malmö har du ett företag som sätter både en kompetens och en stor ära i att utföra arbetet på rätt och riktigt sätt.

Mer än bara fasadrenoveringstjänster

Företaget har stor kompetens av mer än bara fasadputs och renovering. Verksamheten startade 1970 och har sedan dess utvecklats kontinuerligt. Idag utför man fasadrenovering, fasadputs, tegelmurning, tegelrenovering, fasadrengöring, balkongrenovering, tilläggsisolering och PCB-sanering. Företaget är dessutom ett av omkring 50 företag med specialkompetens inom puts och murning i landet.

Huvudkontoret ligger i Ädelfors, Småland, och har anställda på ett tiotal orter i södra Sverige. Lager finns i Kalmar och Linköping, och företagets geografiska verksamhetsområde är i första hand södra Sverige. Behöver man referenser innan man vill anlita fasadrenovering i Malmö kan man se gamla och nuvarande projekt på deras hemsida. 

De har arbetat med allt ifrån villor till lägenheter och kyrkor. Företaget anser att nöjda kunder är den bästa referensen och gör alltid ett bra jobb med en sliten fasad på ett äldre charmigt hus som utmanar deras kompetens.